Maak van je trouwdag je mooiste herinnering

De mooiste dag van je leven moet mooi worden vastgelegd! Je wilt graag je bruiloft opnieuw kunnen beleven en dat kan wanneer je prachtige foto's hebt.

In de bruidsreportage vind je alle ‘plechtige' momenten terug: het aanbellen, het ja-woord, het tekenen, de ringen, de erehaag, het aansnijden van de bruidstaart en niet te vergeten de fotoshoot op een speciale locatie. Maar je wilt vooral dat de foto's de sfeer van de dag weer oproepen. Dus moet niet alleen die lach, maar ook die traan erin!

Op zoiets persoonlijks als je trouwfoto's druk je graag je eigen stempel. Smaak en persoonlijke wensen zijn heel belangrijk en daarmee de keuzes die jullie als bruidspaar maken. Wordt het een klassieke of moderne trouwreportage? Op welke locatie wordt de fotosessie gemaakt? Alleen in kleur, of ook met zwart/wit of sephia foto's? Speciale bewerkingen? Alleen een USB met foto's of toch ook maar een boek? Je zegt het maar...

Digitale fotobestanden of boek op fotopapier
De mooiste manier om je bruidsfoto's te presenteren is in een digitaal gedrukt en gebonden boek. Door de grote variëteit aan uitvoeringen en mogelijkheden (formaat, omslagmateriaal, fotocovers, papiersoort) stel je zelf je unieke boek samen. Maar misschien ontvang je de foto's liever digitaal, zodat je er zelf een boek van kunt maken. Je krijgt dan alle foto's van de hele dag, allemaal bewerkt in Adobe Photoshop.

Hier vind je het overzicht met alle mogelijkheden en prijzen van bruidsreportages.

Hier kan je trouwfoto's bekijken

Freelance fotograaf Rien van Broekhoven
info@rienfotografie.nl
06-21818615