Digitaal gedrukt fotoboek

De meeste bruidsparen kiezen voor een digitaal gedrukt en gebonden fotoboek met ècht fotopapier. Deze heeft een prachtige uitstraling en is in veel formaten verkrijgbaar. De foto's worden rechtstreeks afgedrukt op het papier waar het boek van wordt gebonden.

Je kunt kiezen voor uiteenlopende achtergrondkleuren of een speciaal motief als achtergrond. Maar ook een eigen trouwfoto kan daarvoor worden gebruikt (bijvoorbeeld van het bruidsboeket, heel vaag op de achtergrond). 

De indeling is speels en variabel en in het digitale fotoboek kunnen veel meer foto's worden geplaatst dan in een ouderwets fotoalbum.

Ècht fotopapier
De foto's in het digitale boek worden afgedrukt op ècht fotopapier, in tegenstelling tot de boeken die elders verkrijgbaar zijn. Ze hebben daardoor meer contrast en diepere, volle kleuren.

Omslagmaterialen
Voor de omslag zijn meer dan 100 verschillende kleuren en motieven leer, kunstleer of linnen beschikbaar. Maar je kunt ook kiezen voor een foto-omslag, met of zonder tekst. Of aluminium, hout of transparant kunststof, met of zonder print.


Freelance fotograaf Rien van Broekhoven
info@rienfotografie.nl
06-21818615