Mogelijkheden en prijzen bruidsfotografie

Alle prijzen zijn inclusief 8 uur fotografie, en daarmee kan je zelf schuiven. Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Uiteraard kan ik met al jullie persoonlijke wensen rekening houden. Maar om het gemakkelijk te maken zijn er een aantal ‘standaard' mogelijkheden.

Digitaal gedrukt fotoboek
Het digitale boek heeft een zeer luxe uitstraling. De foto's zijn rechtstreeks afgedrukt op het dikke (foto-)papier waarvan het boek wordt gebonden. Variabele indelingen, omslag van (kunst-)leer of linnen, foto-omslag, grote keuze aan formaten en materialen. Klik hier voor meer informatie over het digitale boek.

Alle foto's ook op USB of DVD
Voor een klein extra bedrag kan je alle foto's in hoge resolutie op USB of DVD ontvangen (dus niet alleen de foto's die in het boek komen, maar ook alle andere, die je anders nooit te zien krijgt…!). De hele serie wordt bewerkt in Adobe Photoshop en is vrij van rechten. Deze kan je daarom onbeperkt afdrukken of gebruiken om zelf een boek te maken. 

Uitsluitend USB of DVD met foto's
Het is ook mogelijk om uitsluitend de USB of DVD met foto's te nemen, om bijvoorbeeld zelf een boek te maken, af te drukken etc. Naar keuze in JPEG of RAW. Alle foto's worden bewerkt in Adobe Photoshop.

Prijzen
De prijzen van een complete bruidsreportage beginnen bij €495,- all-in voor 8 uur fotografie. Wil je een volledige prijslijst ontvangen met alle prijzen en mogelijkheden van bruidsreportages, dan kan je hier klikken of bellen met 06-21818615.

Freelance fotograaf Rien van Broekhoven
info@rienfotografie.nl
06-21818615