Mogelijkheden en prijzen bruidsfotografie

Mijn prijzen zijn inclusief 7 uur fotografie, en daarmee kan je zelf schuiven. Er worden géén reiskosten in rekening gebracht.

Alle foto's digitaal 
Wanneer je kiest voor het Basispakket, ontvang je alle foto's van de hele dag in hoge resolutie digitaal (dus niet alleen de foto's die in het boek komen, maar ook alle andere, die je anders nooit te zien krijgt…!). De hele serie wordt bewerkt in Adobe Photoshop en is vrij van rechten. Deze kan je daarom onbeperkt afdrukken of gebruiken om zelf een boek te maken. 

Boek/Album op fotopapier
Naast het Basispakket kan je ook een Fotoboek/Album kiezen. Deze heeft een zeer luxe uitstraling. De foto's zijn rechtstreeks afgedrukt op het dikke fotopapier waarvan het boek wordt gebonden. Variabele indelingen, omslag van (kunst-)leer of linnen, foto-omslag, grote keuze aan formaten en materialen. Klik hier voor meer informatie over het digitale boek. Prijzen vind je in de prijslijst.

Prijzen
De prijzen van een complete bruidsreportage beginnen bij €550,- all-in voor 7 uur fotografie. Wil je een volledige prijslijst ontvangen met alle prijzen en mogelijkheden van bruidsreportages, dan kan je hier klikken of bellen met 06-21818615.

Freelance fotograaf Rien van Broekhoven
info@rienfotografie.nl
06-21818615