FAQ

We willen je misschien boeken voor onze bruiloft. Hoe werkt dat?
Snel na het eerste contact (per mail of telefonisch) maken we een (vrijblijvende) afspraak. Om kennis te maken, de dag door te nemen, jullie wensen te bespreken en ik laat graag wat meer van mijn werk zien. Meestal weet je na dat gesprek wel of je met mij in zee wilt gaan, dan kunnen we de afspraken vastleggen. In de periode tussen dit gesprek en de bruiloft houden jullie me op de hoogte van zaken die voor mij van belang zijn.

Wat kost een bruidsreportage?
De Basis Bruidsreportage kost €660,-. Daarvoor krijg je 7 uur fotografie en ontvang je alle foto’s van de hele dag digitaal in hoge resolutie. Daarnaast kan je een luxe, uitgebreid album bestellen. De meerkosten voor een album beginnen bij €770,- en kunnen verder oplopen wanneer je kiest voor extra’s in de uitvoering (formaat, afwerking, aantal pagina’s, fotocover, tekst op cover, etc.). Kijk hier voor een volledig overzicht. Ik reken geen reiskosten.

Hoe laat en hoe lang ben je aanwezig?
Al mijn prijzen zijn inclusief 7 uur aanwezigheid/fotografie. Jullie bepalen helemaal zelf hoe laat je wilt dat ik begin en tot welk moment ik aanwezig ben. Wanneer dat meer dan 7 uur wordt, dan reken ik €50,- per uur voor de extra uren.

In welke regio’s werk je?
Ik woon in Rijsbergen, Noord Brabant. Maar ik fotografeer bruiloften in héél Nederland en België. De reistijd neem ik voor mijn rekening.

Wanneer krijg ik de foto’s?
Als je alleen de Basis Bruidsreportage bestelt, ontvang je de foto’s al een paar dagen na de bruiloft. Wanneer ik ook een album voor jullie moet maken (Luxe of Premium Bruidsreportage), dan moet je rekenen op 4 à 5 weken voordat je het boek en de digitale foto’s in huis hebt.

Hoe krijg ik de foto’s?
Ik stuur jullie een linkje waarmee je de digitale foto’s rechtstreeks op je computer kunt downloaden.

Kan ik de foto’s ook zelf afdrukken?
Ja. Alle foto’s worden in hoge resolutie geleverd en kunnen in groot formaat worden afgedrukt. Ze hebben géén watermerk. Het copyright ligt bij het bruidspaar.

Hoe gaat de betaling?
Ik vraag geen aanbetaling. Wel leg ik alle gemaakte afspraken vast. Wanneer de foto’s en/of het album klaar liggen om te leveren, ontvang je van mij een digitaal betaalverzoek. Zodra de betaling is voldaan ontvang je de foto’s en het album.