Werkwijze

Allereerst maken we snel een afspraak. Om kennis te maken, de trouwdag door te nemen en jullie wensen op rijtje te zetten. Dat het goed moet voelen spreekt voor zich. Want als fotograaf ben ik de hele dag dicht bij jullie in de buurt.

En dan op de grote dag. Ik ben rustig en onopvallend op de achtergrond aanwezig en laat iedereen z’n gang gaan. Intussen steeds alert op alles wat er gebeurt, want het moet worden vastgelegd!

De locatie voor de fotoshoot kiest het bruidspaar zelf uit. Deze reportage duurt ongeveer een uur (exclusief reistijd) en ik help jullie met tips en aanwijzingen. Details en close-ups zijn belangrijk. Maar vooral hebben we veel plezier tijdens de fotoshoot! Want dat resulteert in spontane, ontspannen en vrolijke foto’s.

Na de bruiloft ga ik direct met jullie foto’s aan de slag. Wanneer je alleen de digitale foto’s hebt besteld, dan heb je die al na een paar dagen in huis (en: je ontvangt ze allemaal! Alle foto’s van de héle dag, in hoge resolutie). Wanneer je ook een album hebt besteld duurt het 4 à 5 weken voordat je deze samen met de digitale foto’s ontvangt. Als je het leuk vindt geef ik alvast een sneak-preview op Facebook…